Amsterdam – Appartement XS 56

Omschrijving

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 5e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2 en aan de woonkamer een dakterras op het zuiden. Hier is het de hele dag heerlijk vertoeven!

Dakterras op het zuiden

Aan de open galerij, direct naast de deur van het trappenhuis, is de ingang van dit appartement. De L-vormige entreehal biedt aan het einde via een glasdeur toegang tot het woongedeelte. Hier vind je ook (aansluitingen voor) een open keuken, met ruimte voor een kookeiland. De woonkamer heeft lekker veel lichtinval dankzij de ramen op het zuiden en een deur naar het dakterras. Met een beetje mooi weer zit je hier al snel lekker buiten. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

Via de hal kun je naar de slaapkamer en de badkamer, die is voorzien van wastafel en douche. Tevens vind je in de badkamer het toilet en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Het appartement is zeer duurzaam. Zo is het volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.