Amsterdam – Appartement XS 41

Omschrijving

Klein maar fijn wonen! Dat gaat op voor dit compacte appartement XS in Track 8. Bouwnummer 041 heeft een woonoppervlakte van circa 46 m2, mét een ruime slaapkamer, en is van alle gemakken voorzien. Compact en gelijkvloers wonen op loopafstand van het bruisende leven van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, iets voor jou? Kijk dan eens naar dit compacte 2-kamerappartement op de 3e verdieping van dit stoere woongebouw in MO*town. Kom even binnen!

Wonen en slapen

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 3e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 042. Via de voordeur stap je binnen in de hal van het appartement, met rechtdoor de deur naar de slaapkamer. De deur naar de woonkamer is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Het woongedeelte is L-vormig en lekker licht dankzij hoge draai-/kiepramen met Frans balkon en er is een open verbinding naar de (ruimte voor de) open keuken.

Alles wat je nodig hebt

Dit compacte XS-appartement is verder van alle gemakken voorzien. In de hal is ruimte voor de kapstok en vind je de techniekruimte en de badkamer. Deze is voorzien van toilet, wastafel en douche. Bij de aansluitingen voor de keuken is bovendien gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot geniet je natuurlijk van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming in appartement. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.