Amsterdam – Appartement XS 30

Omschrijving

Klein maar fijn wonen! Dat gaat op voor dit compacte appartement XS in Track 8. Bouwnummer 030 heeft een woonoppervlakte van circa 46 m2, mét een ruime slaapkamer, en is van alle gemakken voorzien. Compact en gelijkvloers wonen op loopafstand van het bruisende leven van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, iets voor jou? Kijk dan eens naar dit compacte 2-kamerappartement op de 3e verdieping van dit stoere woongebouw in MO*town. Kom even binnen!

Wonen en slapen

De entree van dit appartement bevindt zich aan de open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Je komt binnen in de hal, met toegang tot de ruime slaapkamer. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel. De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is praktisch ingedeeld en lekker licht dankzij hoge raampartijen op het oosten. Het plafond verspringt zo’n 10 cm van elkaar, wat een speels effect creëert. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn aan deze zijde voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Alles wat je nodig hebt

Dit compacte XS-appartement is verder van alle gemakken voorzien. In de hal is ruimte voor de kapstok en vind je de badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche. Bij de aansluitingen voor de keuken is bovendien gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot geniet je natuurlijk van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming in appartement. Verder wordt ook dit duurzame appartement volledig gasloos opgeleverd en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.