Amsterdam – Appartement XS 16

Omschrijving

Klein maar (heel) fijn wonen! Dit compacte appartement XS in Track 8 heeft een woonoppervlakte van circa 46 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Van een ruime slaapkamer tot een separaat toilet en een afgesloten ‘waskast’. En bovendien een heerlijke loggia op het zuiden. Woon jij graag compact en gelijkvloers, maar óók dicht bij het bruisende leven van de nieuwe stadswijk Sloterdijk? Dan is dit fraaie 2-kamerappartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw in MO*town iets voor jou!

Wonen en slapen

Via de entree aan open galerij, met uitzicht op de binnenplaats, kom je binnen in een lange hal. Aan het einde biedt een glazen deur toegang tot het woongedeelte. Deze transparantie zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel. De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is bovendien gericht op het zuiden én voorzien van een zijraam, waardoor je hier de hele dag geniet van veel lichtinval. Via de draai-/kiepdeur in de woonkamer betreed je de loggia. De hekken zijn, net als de Franse balkons in de woonkamer én slaapkamer, voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Alles wat je nodig hebt

In de hal van het appartement vind je verder de techniekruimte, een afgesloten kast met aansluitingen voor de wasmachine/droger, het toilet en tot slot de slaapkamer, met eigen toegang tot de badkamer. Dit duurzame appartement, met alle comfort van nieuwbouw, wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.