Amsterdam – Appartement XL 66

Omschrijving

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 86 m2 en 3 slaapkamers, is dit XL-appartement op de 5e verdieping van Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Hier woon je in een bruisende nieuwe stadswijk op loopafstand van trein, tram en bus, en heb je veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer? Lees snel verder over dit fraaie 4-kamerappartement mét bovendien een balkon op het zuiden.

Ruimte en licht

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 5e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 065. Via de voordeur stap je binnen in de lange hal, met aan het einde een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Dit woongedeelte, met een oppervlakte van zo’n 33 m2, is gericht op het zuiden en heeft aan deze kant grote raampartijen én een deur naar het balkon. Daarnaast heb je extra lichtinval door de ramen met Frans balkon op het oosten.

Ramen op het zuiden

In de lange hal van de woning vind je verder een het toilet, de badkamer, een berging met aansluitingen voor de wasmachine én 3 ruime slaapkamers. Daarvan hebben er 2 een Frans balkon op het zuiden, de hoofdslaapkamer heeft een eigen deur naar het balkon. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en wordt voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de Franse balkons is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.