Amsterdam – Appartement S 84

Omschrijving

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 8e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met balkon op het westen. Bouwnummer 084 heeft een woonoppervlakte van circa 52 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement bevindt zich aan het einde van een van de open loopbruggen. Hier kom je binnen in de ruime hal met genoeg plek voor de jassen en schoenen. De hal biedt verder toegang tot de ruime slaapkamer, met Frans balkon op het oosten, een ruime berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt én de badkamer. Het toilet is opgenomen in de badkamer.

Balkon op het westen

De glazen deur aan het einde van de hal brengt je naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij grote raampartijen én een deur naar het balkon op het westen. Zomers is het hier van ’s ochtends tot ’s avonds heerlijk vertoeven. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen in de hekwerken van de Franse balkons.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.