Amsterdam – Appartement S 77

Omschrijving

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 7e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met balkon op het zuiden. Bouwnummer 077 heeft een woonoppervlakte van circa 57 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Vanaf de open galerij kom je binnen in de lange hal, met genoeg ruimte voor de jassen en schoenen. De hal heeft aan het einde een deur naar het balkon en biedt verder toegang tot de badkamer, het toilet én aan het einde de slaapkamer. Ook vanuit hier is een deur naar het zonnige balkon. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect.

Balkon op het zuiden

De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is lekker licht dankzij raampartijen op het westen. Deze zijn bovendien voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen. Zodra er een beetje zon is, zet je de ramen lekker open. In de woonkamer is ook een deur naar de berging, waar je de wasmachine/droger kwijt kunt. Het appartement is tot slot zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.