Amsterdam – Appartement S 43

Omschrijving

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 4e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 51 m2 en aan de woonkamer een knusse loggia op het zuiden. Zie je jezelf hier al zitten met een verfrissend drankje na een lange werkdag?

Heerlijk lichte woonkamer

De ingang van dit hoekappartement bevindt zich aan een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. De entreehal is ruim en biedt aan het einde via een glasdeur toegang tot de ruime woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier heb je heerlijk veel lichtinval. Zo zijn er hoge (draai- en kiep) ramen gericht op het oosten en voorzien van Franse balkons, maar ook op het zuiden. Hier heb je bovendien een deur naar de zonnige loggia.

Inloopkast?

De hal van het appartement biedt verder toegang tot de badkamer met toilet, een techniekruimte, én de slaapkamer. Deze heeft een halfopen berging, die je ook kunt benutten als inloopkast. De slaapkamer heeft bovendien hoge draai/kiepramen op het oosten, met Frans balkon. Dát is fijn wakker worden! Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes heeft bovendien geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.