Amsterdam – Appartement M 93

Omschrijving

Op de 9e verdieping van het stoere woongebouw Track 8 in MO*town vind je dit heerlijke 3-kamerappartement met balkon op het zuiden. Bouwnummer 093 is een comfortabel appartement met een woonoppervlakte van circa 60 m2, 2 slaapkamers en verder van alle gemakken voorzien. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift kunt nemen, betreed je een gezamenlijke gang, gedeeld met bouwnummer 094. Via de entreehal van het gelijkvloerse appartement heb je toegang tot een slaapkamer, het toilet en een berging met aansluitingen voor de wasmachine. Via de glasdeur aan het einde van de hal kom je in het woongedeelte; een ruime L-vormige woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken.

Heerlijk lichte woonkamer

Het woongedeelte heeft veel lichtinval dankzij grote raampartijen, met Frans balkon, op het oosten én op het zuiden. Hier heb je toegang tot het hoofdbalkon. Aan de noordkant van het woongedeelte, is een halfopen hal. Hier vind je de badkamer, met 2e toilet, én de 2e slaapkamer met Frans balkon op het oosten. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.