Amsterdam – Appartement M 73

Omschrijving

Op de 6e verdieping van het stoere woongebouw Track 8 in MO*town vind je dit fijne 3-kamerappartement. Bouwnummer 073 is een comfortabel appartement met een woonoppervlakte van circa 65 m2, 2 slaapkamers én een dakterras aan de woonkamer. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 6e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 072. Via de voordeur stap je binnen in de hal, die toegang biedt tot de badkamer, het toilet en 2 slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van draai/kiepramen met Frans balkon op het zuiden. Door de deur rechtdoor betreed je de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken.

Heerlijk lichte woonkamer

De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Bovendien is de ruimte heerlijk licht dankzij hoge raampartijen op het oosten en het zuiden. Ook is hier een deur naar het dakterras, waar je elke ochtend geniet van de zonsopkomst. De wasmachine/droger kun je hier kwijt in een afgesloten berging. De ramen op het zuiden zijn voorzien van een Frans balkon, met geïntegreerde zonnepanelen. Verder is dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.