Amsterdam – Appartement M 58

Omschrijving

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 5e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met dakterras op het zuiden. Bouwnummer 058 heeft een woonoppervlakte van circa 69 m2, 2 slaapkamers en is verder van alle gemakken voorzien. Hier woon je heerlijk in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van de voordelen van gelijkvloers wonen. Via de entree aan de open galerij, met uitzicht op de binnenplaats, kom je binnen in de hal. Hier is ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kun je naar de badkamer, het toilet, een inpandige berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt én de 2 slaapkamers. Deze zijn allebei voorzien van draai/kiepramen op het westen, mét Frans balkon. De glasdeur aan het einde van de hal, naar het woongedeelte, zorgt voor een prettig ruimtelijk effect.

Dakterras op het zuiden

De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken heeft ook veel lichtinval dankzij dubbele zijramen op het westen én raampartijen op het zuiden. Hier is ook een deur naar het dakterras. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.