Amsterdam – Appartement M 52

Omschrijving

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met buren. Dit appartement M op de 4e verdieping, heeft een woonoppervlakte van circa 61 m2 en in de woonkamer heerlijk veel lichtinval dankzij hoge raampartijen én een balkon op het westen. Zowel binnen als buiten geniet je dus lekker lang van de avondzon. Lijkt dit je iets?

Kom binnen

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 4e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 051. Via de voordeur stap je binnen in de hal van het appartement, met rechtdoor de deur naar de slaapkamer met Frans balkon op het noorden. Verder biedt de hal toegang tot de techniekruimte, de badkamer, het toilet en een inpandige berging waarin je ook de wasmachine/droger kwijt kunt.

Heerlijk lichte woonkamer

Aan het einde van de hal zorgt de transparante glasdeur naar het woongedeelte voor een prettig ruimtelijk effect. Dat wordt extra versterkt door de hoeveelheid lichtinval dankzij de hoge raampartijen én deur naar het balkon op het westen. De draai-/kiepramen hebben bovendien een Frans balkon, waarvan het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Verder is deze duurzame en volledig gasloze woning voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.