Amsterdam – Appartement M 49

Omschrijving

Dit compacte 3-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en ongedwongen contact met de buren. Dit appartement M, met een woonoppervlakte van circa 64 m2, bevindt zich op de 4e verdieping en heeft aan de woonkamer een balkon op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag nog lekker lang van de avondzon. Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen betreed je deze woning op de 4e verdieping. Hier kom je binnen in de hal, met veel ruimte voor de jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot de badkamer, het toilet, de technische ruimte, een inpandige berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt, en tot slot de 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer op het westen heeft een Frans balkon, waarvan het hekwerk ik voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Balkon op het westen

De deur naar het woongedeelte – met (aansluitingen voor de) open keuken – is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Deze ruimte is zo’n 7 meter lang en heeft raampartijen én een deur naar het balkon, gericht op het westen. Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.