Amsterdam – Appartement M 47

Omschrijving

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in dit sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met buren. Bouwnummer 047 heeft een woonoppervlakte van circa 60 m2 en bevindt zich op de 4e verdieping. Met hoge raampartijen op het zuiden én een balkon op het westen heb je in de woonkamer veel lichtinval en geniet je zowel binnen als buiten lekker lang van de avondzon. Lijkt dit je iets?

Slaapkamer met berging

De entree van dit appartement bevindt zich aan de open galerij. Hier kom je binnen in de lange hal, met deuren naar de technische ruimte, het toilet en de slaapkamer. Deze heeft een schuifdeur naar de aansluitende badkamer. Aan de andere kant is er een schuifdeur naar de inpandige berging, waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt. Zowel de slaapkamer als de badkamer en berging hebben ramen met Frans balkon op het zuiden.

Balkon op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in het woongedeelte met (aansluitingen voor de) open woonkeuken. Het zitgedeelte heeft grote raampartijen op het zuiden – met Franse balkons – én westen. In het keukengedeelte is een deur naar het balkon. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. De Franse balkons op het zuiden zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.