Amsterdam – Appartement M 35

Omschrijving

Wonen in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk, op 10 minuten van hartje Amsterdam. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 1 of 2 slaapkamers? Dan past een appartement M in MO*town Track 8 misschien perfect bij jou. Van dit type komen er 20 beschikbaar in het stoere woongebouw met eigenzinnige, terrasvormige architectuur. Deze appartementen, met een woonoppervlakte van circa 60-69 m2, hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of dakterras. Hier woon je heerlijk.

Kom binnen!

Deze 2- en 3-kamerappartementen bevinden zich verspreid over alle woonlagen, met uitzondering van de 9e en 10e etage. Met een woonoppervlakte tot 69 m2 zijn het compacte woningen, die toch van alle gemakken zijn voorzien. Track 8 is een duurzaam gebouw, aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp en op de stadsverwarming. De woningen worden dus gasloos opgeleverd en bovendien voorzien van vloerverwarming.

Ruimtelijk effect

De M-appartementen hebben een comfortabele indeling, met een heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een open keuken. Vanuit de living heb je toegang tot de buitenruimte en de glasdeur naar de hal zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. In de gemeenschappelijke ruimte in de kelder van het gebouw, is ruimte om je fiets te stallen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.