Amsterdam – Appartement M 17

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van het groen en het ongedwongen contact met medebewoners. Dit appartement M, met een woonoppervlakte van circa 62 m2, bevindt zich op de 2e verdieping en heeft aan de woonkamer een loggia op het zuiden. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Iets voor jou?

Heerlijk lichte woonkamer

De ingang van dit appartement bevindt zich aan een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in een T-vormige hal, met een transparante glasdeur naar de royale woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is gericht op het zuiden en heeft aan deze kant niet alleen lekker veel ramen, maar ook een loggia als buitenruimte én een Frans balkon met geïntegreerde zonnepanelen. Een heerlijk plekje om wakker te worden óf tot bij te komen van een lange werkdag.

Alles gelijkvloers

In dit duurzame appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals standaard vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. In de hal van de woning vind je verder een grote technische ruimte/berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger, de badkamer, een separaat toilet én tot slot de ruime slaapkamer, aan de kant van de gemeenschappelijke binnenplaats.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.