Amsterdam – Appartement L 88

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 088 is daar 1 van. Dit heerlijk appartement op de 8e verdieping heeft een woonoppervlakte van circa 75 m2, 2 slaapkamers én bovendien een riant dakterras op het westen. Alleen dáárom al is deze woning fantastisch. De indeling van dit appartement is, net als meer appartementen in het stoere Track 8, niet standaard, maar dés te leuker. Én vooral ook praktisch.

Ruime lichte woonkamer

Via de voordeur, aan het einde van een van de open loopbruggen, stap je direct binnen in de (ruimte voor de) keuken, met ruimte voor een kookeiland. Deze ruimte staat in open verbinding met de woonkamer, over de gehele lengte van het appartement. Het is hier heerlijk licht dankzij hoge raampartijen op het westen, waar je een riant dakterras hebt van circa 22 m2. Aan de achterzijde zijn bovendien ook 2 draai/kiepramen op het zuiden, voorzien van Frans balkon. De wasmachine/droger kun je kwijt in een afgesloten berging in de woonkamer. De deur naar de hal van het appartement is van glas, waardoor ook deze ruimte lekker licht is.

Twee slaapkamers

In de hal vind je het toilet, de badkamer én de 2 slaapkamers. Ook deze hebben veel lichtinval dankzij ramen aan 2 zijden, voorzien van Franse balkons. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.