Amsterdam – Appartement L 50

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 050 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 4e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 77 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De voordeur bereik ja via een open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen. Hier kom je binnen in de lange hal, met veel ruimte voor de jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot een inpandige berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt, de ruime slaapkamer met ramen aan 2 kanten, de badkamer, het toilet en een techniekruimte.

Balkon op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken, waar een kookeiland tot de mogelijkheden behoort. Deze ruimte heeft raampartijen én een balkon op het westen. Aan de woonkamer is een aparte halfopen ruimte, met hoge ramen op het westen, die zich perfect leent voor bijvoorbeeld de eetkamer. De 2e slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft een Frans balkon op het westen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.