Amsterdam – Appartement L 42

Omschrijving

Bouwnummer 042 is een ruimtelijk en praktisch ingedeeld 3-kamerappartement op de 3e verdieping van het stoere woongebouw MO*town Track 8. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 79 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het zuiden. Door de hoge raampartijen met Frans balkon aan deze kant, geniet je zowel in de woonkamer als in de beide slaapkamers de hele dag van lekker veel daglicht. Lijkt dit jou iets?

Kom binnen!

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift neemt, stap je in een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 041. Je komt binnen in de lange entreehal, met genoeg ruimte voor de jassen en schoenen, en aan het einde een glazen deur naar de ruime woonkamer. Deze ruimte heeft raampartijen en een fijn balkon op het zuiden. Een heerlijk plekje om wakker te worden óf tot bij te komen na een lange werkdag. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de (ruimte voor de) open woonkeuken. Hier is ook een inpandige bering, waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt.

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De hal van het appartement biedt toegang tot een grote technische ruimte, het toilet, de badkamer en tot slot de slaapkamers. Beide hebben ramen op het zuiden met bovendien een Frans balkon dat is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Verder is dit duurzame appartement ook volledig gasloos en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.