Amsterdam – Appartement L 27

Omschrijving

Bouwnummer 827 is een ruimtelijk en praktisch ingedeeld 3-kamerappartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw MO*town Track 8. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 79 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het zuiden. Door de hoge raampartijen, met Frans balkon, aan deze kant geniet je zowel in de woonkamer als in de beide slaapkamers de hele dag van lekker veel daglicht. Lijkt dit jou iets?

Kom binnen!

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift neemt, stap je in een gezamenlijke gang, die wordt gedeeld met bouwnummer 026. In de lange entreehal van het appartement heb je genoeg ruimte voor de jassen en schoenen. Aan het einde van de gang is een glasdeur naar de ruime woonkamer met. Deze ruimte is gericht op het zuiden en heeft aan deze kant ook een fijn zonnig balkon. Een heerlijk plekje om wakker te worden óf tot bij te komen na een lange werkdag. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de (ruimte voor de) open woonkeuken. De wasmachine/droger kun je hier kwijt in de inpandige berging.

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals standaard vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De hal van het appartement biedt toegang tot een grote technische ruimte, het toilet, de badkamer en tot slot de beide slaapkamers. Uiteraard is ook dit duurzame appartement volledig gasloos en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.