Amsterdam – Appartement L 24

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 024 is daar 1 van. Dit heerlijk appartement op de 2e verdieping heeft een woonoppervlakte van circa 74 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het oosten, dat uitkijkt op de binnenplaats. Net als bij veel appartementen in MO*town is de indeling niet standaard, maar dés te leuker én vooral ook praktisch. Kom binnen!

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 2e verdieping komt, stap je in een gezamenlijke gang, die wordt gedeeld met bouwnummer 025. Stap via de voordeur binnen in de lange hal, met genoeg ruimte voor jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot de technische ruimte, de 2 slaapkamers, het toilet en de badkamer. De deur naar de woonkamer tot slot is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel.

Wat een ruimte

Het woongedeelte met (aansluitingen voor de) open keuken is ruim en heeft grote raampartijen met Frans balkon op het westen. Aan de andere kant heb je vanuit het keukengedeelte toegang tot een halfopen ruimte die zich leent voor bijvoorbeeld een eetkamer. Hier heb je via draai-/kiepdeuren toegang tot het balkon en tevens is hier een ruime inpandige berging waar je de wasmachine/droger kwijt kunt. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.