Amsterdam – Appartement L 22

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 022 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 2e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 74 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen betreed je deze woning op de 2e verdieping. Hier kom je binnen in de hal, met veel ruimte voor de garderobe. De hal biedt verder toegang tot de 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met zicht op de loggia, op het westen), de badkamer, het toilet, de technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Loggia op het westen

Aan het einde van de hal is een transparante glasdeur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is zo’n 10 meter lang en heeft raampartijen, met Franse balkons, én een loggia op het westen. Het hekwerk van deze buitenruimtes is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Bovendien wordt dit duurzame appartement volledig gasloos en onder andere voorzien van een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.