Amsterdam – Appartement L 21

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 021 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 2e verdieping, met een woonoppervlakte van zo’n 72 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen, én de trap direct voor de deur, betreed je deze woning op de 2e verdieping. De hal, met veel ruimte voor de garderobe, biedt toegang tot een ruime slaapkamer, de badkamer, het toilet, de technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buitenruimte op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de royale woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is zo’n 10 meter lang en heeft raampartijen, met Franse balkons, én een loggia op het westen. Vanuit de woonkamer heb je tot slot toegang tot de 2e slaapkamer, die uitkijkt op het dakterras. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van zowel de loggia als de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.