Amsterdam – Appartement L 20

Omschrijving

Het hele jaar genieten van een oase van licht in je woonkamer. Dát is echt hét unieke pluspunt van dit 3-kamerappartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw MO*Track 8. Bouwnummer 020 heeft een woonoppervlakte van circa 75 m2 en een speelse plattegrond, waarbij de woonkamer is voorzien van raampartijen op het zuiden én een loggia op het westen. Hier geniet je dus echt de hele dag van de zon. Zie je jezelf al zitten met een verfrissende aperitief na een lange werkdag? Kom binnen!

Badkamer in het midden

De entree van dit gelijkvloerse appartement bevindt zich aan het einde van een open galerij met zicht op een van de binnenplaatsen. Hier kom je binnen in de lange hal, met allereerst links de deuren naar de 2 slaapkamers. Verder vind je hier meerdere deuren naar een grote technische ruimte, waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt. Desgewenst kun je hier een apart washok maken. Het toilet bevindt zich in de badkamer, in het midden van de woning en bereikbaar vanuit de hal.

Buitenruimte op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de (ruimte met aansluitingen voor de) open woonkeuken, die in halfopen verbinding staat met de woonkamer. Het zitgedeelte heeft grote raampartijen met Franse balkons op het zuiden én westen. Vanuit het keukengedeelte heb je toegang tot het dakterras. Het hekwerk aan deze beide zijdes is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Verder is dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.