Amsterdam – Appartement L 18

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder de 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 018 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 2e verdieping, met een woonoppervlakte van zo’n 70 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het zuiden. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement bevindt zich aan een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in de hal, met ruimte voor de garderobe. De hal biedt verder toegang tot een ruime slaapkamer, de badkamer, het toilet, de technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buitenruimte op het zuiden

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de royale woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is ruim 8,5 meter lang en biedt toegang tot de 2e slaapkamer, met raam op het zuiden. Ook de loggia, bereikbaar vanuit de woonkamer, ligt op het zuiden. Zowel het hek van de loggia als het Franse balkon voor de draai-/kiepramen zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en wordt onder andere aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.