Amsterdam – Appartement 24

BINNENKORT IN VERKOOP

Op donderdag 2 september start de online verkoop. Vanaf dat moment vind je op de projectwebsite alle verkoopdocumenten zoals de brochure en de prijslijst. Om in aanmerking te komen dien je eerst belangstelling te tonen via de projectwebsite. Vervolgens kun je via ‘Mijn eigen huis’ je voorkeuren doorgeven.

De inschrijfperiode eindigt op maandag 20 september om 12:00 uur!

OMSCHRIJVING

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een strak afgewerkte woning met extra hoge plafonds en een fijn privéterras met zicht op het water? Ontdek het in dit appartement van 66 m2 in de plint van het appartementengebouw. Op deze plek geniet je buiten van de groene omgeving en geniet je binnen van de stilte en privacy in je eigen huis.

Kom je binnen kijken?

De ruime woonkeuken vormt straks het hart van het appartement. De vele ramen dragen bij aan een licht huis en ook de vlonder die bereikbaar is middels de schuifpui is geen overbodige luxe. Heerlijk met een kop koffie op de bank lekker naar buiten kijken. Daarnaast is het appartement voorzien van 2 slaapkamers en wordt de badkamer met wastafel en inloopdouche mooi afgewerkt.

Plaats jouw fiets in de berging

De (elektrische) fietsen plaats je in de berging van het gebouw. Ook aan het buitenleven is gedacht, want deze fase van Switi wordt in een groene omgeving gebouwd waarbij er een compact park wordt gecreëerd. De perfecte plek voor buurtbewoners om samen te komen. Zie jij jezelf hier al wonen?

SWITI! WOONGELUK IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Rustig wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat kan in het nieuwbouwplan Switi. Een nieuw, sfeervol woongebied, direct naast het Nelson Mandelapark. In totaal komen hier 220 eengezinswoningen. De centrale ligging en de ruime woningen maken Switi dé plek om te wonen in Amsterdam Zuidoost.

SWITI FASE 3C

In fase 3C worden alle huizenvolledig van hout en bamboe gemaakt! Switi fase 3C bestaat uit 24 rijwoningen en 45 appartementen waarbij duurzaamheid een belangrijk pijler is. Bij het ontwerp van het gebouw, de keuze van de materialen en de werkzaamheden tijdens de bouw is en wordt rekening gehouden met het milieu. De aandacht voor het milieu komt verder tot uitdrukking door verschillende toepassingen en uitvoeringen zoals:

– Voor zowel de eengezinswoningen als appartementen wordt veelal hout en bamboe gebruikt.
– Isolatie in de vloeren, gevels en daken.
– Het gebruik van recyclebare en geprefabriceerde materialen, waar mogelijk.
– Toepassing van duurzame materialen die onderhoudsarm zijn en lang mee gaan.
– Houtmaterialen met FSC of PEFC keurmerk.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.