Te koop in Amsterdam

Conradstraat 128F

1018 NM, Amsterdam 

€ 595,000.00 kk

Description

Gelijkvloers wonen in de gewilde Czaar Peterbuurt in dit zeer ruime en goed ingedeelde appartement met twee slaapkamers, een aparte werkkamer, lichte woonkamer en een fantastische keuken. Dit goed geïsoleerde appartement uit 2004 heeft de juiste look-and-feel en maakt deel uit van een prachtig appartementengebouw, ontworpen door de bekende Amsterdamse architect Rudy Uytenhaak. Dankzij de lift in het gebouw behoort trappenlopen tot het verleden!

Het gebouw is een opvallende verschijning in het straatbeeld van de Conradstraat. Wat je aan de voorzijde niet ziet, is dat het appartement meer dan 22 meter diep is en ramen aan de voor- en achterzijde heeft. Je woont aan de kant van de Conradstraat en de slaapkamers bevinden zich aan de kant van de Czaar Peterstraat. Vanuit de woonkamer kijk je naar de historische dienstwoningen van de inmiddels gesloopte militaire bakkerij en een terrein, waar nieuwbouw van de Oosterlingen zal verschijnen. Dit plan biedt ruimte aan groen, zowel langs de gevels als op de daken.

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond, aan de Conradstraat, is de gemeenschappelijke entree met de brievenbussen en het bellentableau met intercom. Als je in de hal staat, dan loop je naar de lift om naar de derde verdieping te gaan. Wil je sportief met de trap, dan kan dat ook.

Appartement:
Open de voordeur naar jouw nieuwe appartement en loop de hal in. Hier bevinden zich een bergkast en de cv-/wasruimte, dus de wasmachine hoeft niet in de badkamer te staan.
De woonkamer met open keuken is een lichte leefruimte met grote ramen aan de noordwestkant. Er is genoeg ruimte voor een grote zithoek, tv-meubel en een eettafel. Blikvanger in de keuken is het grote eiland met een natuurstenen blad en bergruimte aan twee zijden. De gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven zijn ingebouwd.
Loop je naar de andere zijde van het appartement, dan zie je een muur van glazen bouwstenen. Achter deze muur is een fijne, rustige werkplek gecreëerd. Ook is er een grote tussenruimte, waar een kledingkast en een ladekast prima kunnen staan.
Vanuit de slaapkamers kijk je naar de gezellige Czaar Peterstraat met prachtige bebouwing als decor. Ook de badkamer en separate toiletruimte zijn fraai afgewerkt met mozaïektegels in verschillende bruintinten. In de badkamer heb je niet alleen de beschikking over een inloopdouche, maar ook over een ligbad.

Vereniging van eigenaars:
De Vereniging van eigenaars (VvE Katharina) wordt beheerd door ‘De Nieuwe Wereld’ en telt 29
appartementsrechten. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en de maandelijkse
bijdrage voor dit appartement bedraagt thans €240,-.

Omgeving:
Het is fantastisch wonen in de Czaar Peterbuurt, waar de historie volop aanwezig is en veel nieuwbouw wordt gepleegd. In de directe omgeving vind je winkels, speciaalzaken, het Funenpark en vele horecagelegenheden. Met de fiets en de tram ben je snel in de binnenstad en bij het trein-/metrostation, met uitstekende verbindingen binnen en buiten Amsterdam. De S114 zorgt voor een goede verbinding met de Ring A10.

Particularities:
– Woonoppervlakte 89 m²
– Verwarming en warm water via een eigen HR-ketel
– Eigen berging in de onderbouw
– Twee ruime slaapkamers
– Nette keuken, badkamer en toiletruimte
– Mooie ligging in de gewilde Czaar Peterbuurt
– Erfpacht is afgekocht tot 31-08-2051
– Energielabel B, geldig tot 24-04-2026

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

photosMapsCharacteristics

Characteristics

Bosch & Duyn estate agent