Search
Close this search box.

Iris

BOUW GESTART!

Woningtype Iris (I1 en I2), 3-kamer appartement

Type Iris heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins II op de begane grond en 1e verdieping. De woning wordt aangeboden met KoopStart.

In dit type speelt het leven zich af in de ruime woonkamer met open keuken. Thuiswerken aan de eettafel en tussendoor een frisse neus halen in de voortuin of op het balkon. Vanuit de hal, waar zich ook het toilet bevindt, heb je toegang tot de badkamer, kleine en grote slaapkamer. Woningen op de 1e verdieping hebben via de gemeenschappelijke hal directe toegang tot de binnentuin. Deze is ook voor alle bewoners van Geins op de begane grond gewoon toegankelijk via de buitenzijde, net als de stallingsgarage

In totaal zijn er 4 woningen van dit type op de begane grond en 1e verdieping van Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Characteristics
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de begane grond en eerste verdieping.
– Entree via de gemeenschappelijke hal
– Gevel- en voortuin van circa 16 m² op de begane grond en een balkon van circa 5 m² op de 1e verdieping
– Buitenruimtes zijn gericht op het noorden of zuiden.
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.