Search
Close this search box.

Helleborus

BOUW GESTART!

Woningtype Helleborus (H1), 3-kamer appartement

Type Helleborus heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in beide blokken op verschillende verdiepingen (1e t/m 4e verdieping). De woning wordt aangeboden met KoopStart.

Dit type wordt gekenmerkt door de lange woonkamer met open keuken. Aan beide kanten straalt de zon gedurende dag lekker naar binnen. Vanuit de woonkamer loop je zo de badkamer met toilet en de kleine slaapkamer in. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Woningen op de 1e verdieping hebben via het dakterras directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De gezellige gemeenschappelijke binnentuin is vanaf de de verdiepingen via de buitenzijde bereikbaar, net als de stallingsgarage.

In totaal zijn er maar liefst 19 woningen van dit type verdeeld over Geins I en II. Voor aantal van deze woningen is de mogelijkheid voor het kiezen van een andere indeling, kijk op de prijslijst bij welke bouwnummers dit kan. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Characteristics
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over de 1e t/m 4e verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke binnentuin of galerij
– Dakterras van circa 7 tot 14 m² op de 1e verdieping grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin en balkon van circa 5 m² op de 2e t/m 4e verdiepingen.
– Buitenruimtes zijn gericht op het noorden, oosten, zuiden of westen.
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.