Te huur in Landsmeer

Zuideinde 34

1121 CM, Landsmeer 

Omschrijving

Karakteristiek oud-kerkgebouw op 3 minuten rijden van Amsterdam!

Dit prachtige gebouw deed 41 jaar dienst als de katholieke kerk van Landsmeer en is nu te huur voor een termijn van 9 tot 12 maanden. Volgens bestemming mogen hier ‘maatschappelijke voorzieningen’ gevestigd worden, dus bijvoorbeeld een religieuze instelling, onderwijsinstelling of culturele instelling.

Het pand beschikt over een indrukwekkend hoog plafond met hanglampen, glas in lood ramen en een podium. Ook is er een keuken aanwezig, opslagruimte en 2 kantoorruimten. Medewerkers of bezoekers kunnen parkeren op het eigen terrein, dat plek biedt voor ca. 10 auto’s.

INDELING
Entree naar de hal met twee toiletten, meterkast en de kast met cv-installatie. Aan de rechterhand een kantoorruimte van ca. 19m² en aan de linkerhand een keukentje met pantry en eettafel. Vanuit de keuken is er toegang tot een kantoor/opslagruimte en een berging.
Terug in de entreehal, vindt u een deur naar de voormalige kerkruimte van ca. 180m². De ‘kerkruimte’ beschikt over een hoog plafond dat in een punt loopt, een podium en glas in lood ramen. Aan de rechterzijde van deze ruimte bevindt zich nog een klein entreehal met 2 deuren naar buiten.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Eigen parkeerterrein
– Tuin
– Glas in lood ramen
– Podium
– Kantoorruimte/opslagruimte
– Verlichting
– Pantry
– Toiletten
– Cv-installatie

BESTEMMING
Maatschappelijke voorzieningen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het Zuideinde is een toegangsweg tot het centrum van Landsmeer. Langs de weg zijn vele huizen, winkels en horecagelegenheden gevestigd. Landsmeer is een historisch dorp in de gemeente Waterland met een pittoreske uitstraling, veel water én dichtbij de hoofdstad.

Dit pand ligt op 3 minuten rijden van de ring A10 en op 1 minuut lopen naar bushalte Luyendijk, waarvandaan o.a. de bus naar Amsterdam vertrekt.

PARKEREN
Eigen terrein met ruimte voor ca. 10 auto’s. Verder onbetaald openbaar parkeren.

HUURTERMIJN
9 Tot 12 maanden

HUURSOM
€ 2.250,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient zelf contracten voor nutsvoorzieningen af te sluiten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden