Te huur in Amsterdam

Weteringschans 32HS

1017 SH, Amsterdam 

Omschrijving

Nette kantoorruimte op een geweldige locatie!

Deze praktisch ingedeelde ruimte van ca. 130m² is ideaal als bijvoorbeeld kantoor- of salonruimte. De ruimte is verdeeld over 4 aparte kantoorruimten (of behandelkamers) en beschikt over grote ramen, cv-installatie, een pantry en toilet. De ruimte ligt in hartje Amsterdam, op de karakteristieke Weteringschans. In je pauze loop je zo De Pijp in voor een wandeling over de Albert Cuypmarkt en voor de vrijdagmiddagborrel steek je bijvoorbeeld de straat over, naar Café Brecht. De huurtermijn loopt t/m 31-12-2026 en wordt daarna verlengd voor onbepaalde tijd. Ideaal voor de flexibele ondernemer.

INDELING
Rechthoekige ruimte van in totaal 129,66m² VVO. De ruimte begint aan de voorkant met een kantoorruimte van ca. 55m² en loopt vervolgens door naar een ruimte met pantry en toilet en vervolgens nog 3 aparte kleinere kantoorruimten.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Kamerindeling
– Grote ramen
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet

BESTEMMING
Kantoren, kantoren met baliefunctie, consumentverzorgende dienstverlening, galeries.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
In Amsterdam-Centrum, tussen De Pijp en het Museumkwartier in, ligt de karakteristieke Weteringschans. In deze straat vind je een mix van wonen, horeca, winkels en kantoren. De metrohalte Vijzelgracht ligt op 2 minuten lopen, vanwaar je met de metro in 4 minuten op Amsterdam Centraal bent. Bus- en tramhaltes zijn ook voldoende aanwezig en met de auto ben je in 15 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Betaald of vergund parkeren aan de openbare weg.

HUURTERMIJN
T/m 31-12-2026, daarna verlengd voor onbepaalde tijd.

HUURSOM
€ 2.450,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 8,78 incl. BTW per maand, t.b.v. glasverzekering, onderhoud cv-installatie, ontstoppen riolering en administratiekosten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden