Te koop in Diemen

Weesperstraat 98C

1112 AP, Diemen 

Omschrijving

Opvallend pand op een ideale locatie, op eigen grond!

Dit pand van in totaal ca. 273m² VVO ligt bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen, op 4 minuten rijden en 5 minuten fietsen van Amsterdam. Het pand bestaat uit 3 samengevoegde panden (appartementsrechten) en grenst aan 6 parkeerplaatsen, die elk apart te koop zijn. Het pand is gebouw in 2020 en is in een uitstekende staat. Het is o.a. voorzien van vloerverwarming, 2 keukens met kookplaat en 4 badkamers met toilet en douche.

Het betreft de huisnummers 98C, D en E.

INDELING
Het betreft 3 panden (appartementsrechten) naast elkaar, die zijn samengevoegd tot 1 pand. De totale oppervlakte is ca. 273m² VVO, waarvan ca. 123m² VVO op de begane grond en ca. 150m² VVO op de verdieping.
Op de begane grond vind je 3 rechthoekige, open ruimten, verbonden aan elkaar middels glazen deuren. Aan de achterzijde van de linker ruimte vind je 2 badkamers met toilet en douche, aan de achterzijde van de middelste ruimte een keuken met kookplaat en aan de achterzijde van de rechter ruimte vind je weer 2 badkamers met toilet en douche.
Ook op de verdieping vind je 3 rechthoekige, open ruimten, weer voorzien van een keuken met kookplaat.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Eigen grond
– Bouwjaar 2020
– Energielabel A+
– Opvallende moderne gevel met veel hout en glas
– Vloerverwarming
– 2 Keukens met kookplaat
– 4 Badkamers met toilet en douche
– Uitstekend onderhouden
– 6 Parkeerplaatsen voor het pand, apart te koop

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is ideaal gelegen op bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen, op 4 minuten rijden van de ring A10 en 10 minuten lopen naar metrohalte Verrijn Stuartweg. Op de fiets ben je in 5 minuten in Amsterdam en in 6 minuten op treinstation Diemen.

PARKEREN
Voor het pand liggen 6 parkeerplaatsen met aparte kadastrale nummers. Deze zijn te koop voor € 25.000,- k.k., excl. BTW per parkeerplaats.

BESTEMMING
– Bedrijven op het gebied van productie, transport, groothandel, reparatie, technologie, ontwerp en dergelijke alsmede voor
bedrijven op het gebied van zakelijke dienstverlening zonder baliefunctie, voor zover deze bedrijven zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten en behoren tot categorieën 0 t/m 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).
– Zakelijke dienstverlening zonder baliefunctie, voor zover niet genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten, waarbij het bedrijfsvloeroppervlak per vestiging niet meer mag bedragen dan 150m2 BVO.
– Detailhandel, mits het betreft:
1. detailhandel in goederen die worden verkocht in schriftelijke opdracht en die niet ter plaatse ter hand worden gesteld aan de koper, zoals postorder- en cateringbedrijven;
2. productiegebonden detailhandel;
3. detailhandel in brand- en explosiegevaarlijke goederen;
4. detailhandel in auto’s, boten, caravans en dergelijke;
5. detailhandel in grove bouwmaterialen;
6. detailhandel verbonden aan garagebedrijven;
7. webwinkels zonder baliefunctie.

VRAAGPRIJS
Bedrijfsruimte: € 1.145.000,- k.k., excl. BTW
Parkeerplaatsen: € 25.000,- k.k., excl. BTW per parkeerplaats

BIJDRAGE VVE
Bedrijfsruimte: ca. € 515,- per maand (incl. voorschot waterkosten)
Parkeerplaatsen: ca. € 2,- per maand met parkeerplaats

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden