Te huur in Haarlem

Wateringweg 1D 16

2031 EK, Haarlem 

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte in het in 2021 gebouwde ‘The View’ in Haarlem!

Deze ruimte van in totaal 90,73m² VVO ligt in het moderne ‘The View’ op businesspark de Waarderpolder in Haarlem. The View is een opvallend gebouw en is niet te missen vanaf de weg. Businesspark de Waarderpolder is uitstekend bereikbaar via de A9, de A5 en treinstation Spaarnwoude.

Het gebouw en de ruimte zelf zijn van alle gemakken voorzien, zoals een parkeerdek waar vrij geparkeerd kan worden, een elektrische overheaddeur, airco, toilet en een gemeenschappelijke ruimte met pantry. De ruimte ligt op de eerste verdieping, met de auto te bereiken via de verwarmde hellingbaan.

INDELING
Op de eerste verdieping een rechthoekige bedrijfsruimte van 45,56m² VVO, met een elektrische overheaddeur en loopdeur aan de voorzijde, met daarboven een raam. Aan de linkerzijde een meterkast en trap naar de tweede verdieping, waar je een rechthoekige kantoorruimte vindt van 45,17m² VVO, met links achterin een toilet en aan de voorzijde hoge ramen.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Elektrische overheaddeur
– Krachtstroom
– Airco
– Toilet
– Gemeenschappelijke ruimte met pantry
– Parkeerdek
– Verwarmde hellingbaan

BESTEMMING
Bedrijven t/m categorie 4.2 uit de richtafstandenlijst behorende bij bestemmingsplan Bedrijventerrein Waarderpolder.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Businesspark de Waarderpolder ligt makkelijk bereikbaar aan de rand van Haarlem. Via de N200, de A5 of de A9 rijd je er in slechts 15 minuten naartoe met de auto vanaf Amsterdam of Schiphol. Ook met het Westelijk Havengebied heb je via die routes een snelle verbinding. De Velsertunnel en de Wijkertunnel zijn je directe routes van en naar de IJmond. Haarlem Centrum ligt letterlijk om de hoek, en daarmee ook de vele mogelijkheden om met je zakelijke gasten te lunchen, vergaderen en dineren.

Eigen treinstation
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation – Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Lijn 385 rijdt tussen Haarlem Centraal en IJmuiden en stopt ook in Haarlem Noord op Julianapark en het Delftplein.

PARKEREN
Vrij parkeren op het parkeerdek behorende bij dit gebouw.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 1.475,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 37,50 per maand t.b.v. schoonmaak, onderhoud en nutvoorzieningen van de algemene ruimte en terrein. Contracten voor nutsvoorzieningen van het gehuurde sluit huurder zelf af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden