Te koop in Haarlem

Waarderweg 33A11 +PP

2031 BN, Haarlem 

Omschrijving

Te Koop aangeboden een zeer net afgewerkte kantoorruimte met veel lichtinval!

Deze kantoorruimte van ca. 93m² komt uit bouwjaar 2005 en is van alle gemakken voorzien.
Zo beschikt de ruimte over een kamerindeling, een houten vloer, kastruimte/berging, toilet, een plafondhoogte van maar liefst 4,5 meter én eigen parkeerplaats.

De ruimte ligt op bedrijventerrein De Waarderpolder, hét businesspark van Haarlem. De Waarderpolder is centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam, op een kwartier rijden van Schiphol. Het heeft een eigen treinstation en ligt op vijf fietsminuten van de historische binnenstad van Haarlem. Het is niet voor niets dat grote internationale bedrijven en succesvolle Nederlandse bedrijven zich hier hebben gevestigd.

INDELING
Entree via de centrale ingang op de begane grond. Met de lift of trap, welke uitkomen op de centrale overloop, bereikt men de 2e etage. Ook de gezamenlijke toiletten bevinden zich aan deze overloop.

Alternatieve entree welke direct uitkomt in de grote kantoorruimte van ca. 50m².
Aan de rechterzijde bevinden zich 2 kantoor/spreekruimten welke zijn afgescheiden van de hoofdruimte middels glazen tussenwanden en toegankelijk zijn via schuifdeuren.
De kastruimte/berging welke zich aan de linkerzijde van de kantoorruimte bevindt, is gemakkelijk weer bij de ruimten te betrekken.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Lift
– Te openen ramen
– Systeemplafond
– Kabelgoten
– Toilet
– Tussenmeters gas/water/elektra
– Cv-installatie
– Dubbel glas
– Houten vloer
– Kamerindeling
– Zonnewering
– Eigen parkeerplaats

BESTEMMING
Kantoor

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Waarderpolder ligt makkelijk bereikbaar aan de rand van Haarlem. Via de N200, de A5 of de A9 rijd je er in slechts 15 minuten naartoe met de auto vanaf Amsterdam of Schiphol. Ook met het Westelijk Havengebied heb je via die routes een snelle verbinding. De Velsertunnel en de Wijkertunnel zijn je directe routes van en naar de IJmond. Haarlem Centrum ligt letterlijk om de hoek, en daarmee ook de vele mogelijkheden om met je zakelijke gasten te lunchen, vergaderen en dineren.

Eigen treinstation
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation – Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Lijn 385 rijdt tussen Haarlem Centraal en IJmuiden en stopt ook in Haarlem Noord op Julianapark en het Delftplein.

Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

PARKEREN
Op de eigen parkeerplaats of openbaar betaald parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 198.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
Kantoorruimte ca. € 210,- excl. BTW per maand
Parkeerplaats ca. € 22,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Voorschot gas, water, elektra (hoogte vergoeding nog niet bekend)

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's







Plattegronden