Te koop/ Te huur in Purmerend

Visserijweg 63J

1446 AR, Purmerend 

Omschrijving

Splinternieuwe bedrijfshal op bedrijventerrein Baanstee Noord-Oost!

Deze in 2022 opgeleverde bedrijfshal is uitstekend bereikbaar en ligt op 15 minuten rijden van bijvoorbeeld Amsterdam. De ruimte beschikt over 2 overheaddeuren en heeft een hoogte van maar liefst 6,68 meter. Hiermee leent het zich goed voor het plaatsen van een tussenvloer, ten behoeve van bijvoorbeeld een kantoorruimte. De ruimte beschikt over aansluitingen voor elektra, water en glasvezelinternet.

INDELING
Entree via de overheaddeuren of via de loopdeur, direct naar de bedrijfsruimte van ca. 163m². Aan de linkerzijde bevinden zich 3 hoge ramen die zorgen voor veel lichtinval. Ook boven de overheaddeuren bevinden zich ramen.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Gebouwd en opgeleverd in 2022
– 2 Overheaddeuren
– Glasvezel internetaansluiting
– Te openen ramen

BESTEMMING
Bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Baanstee Noord-Oost is een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Dit betekent dat uw bedrijf voor u, uw relaties en medewerkers makkelijk en snel bereikbaar is. Met een ligging op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol, een uitstekende vestigingslocatie.

PARKEREN
Onbetaald openbaar parkeren voor de deur.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 1.995,- excl. BTW per maand

KOOPSOM
€ 485.000,- K.K. exclusief BTW
De ruimte is nog niet gebruik genomen, derhalve is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

SERVICEKOSTEN
– Bijdrage VvE: Nog niet bekend.
– Glasvezel internetabonnement: € 50,- excl. BTW per maand

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING
Per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder/verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden