Te huur in Amsterdam

Veembroederhof 101

1019 HD, Amsterdam 

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte op een top locatie!

Deze onlangs gerenoveerde kantoorruimte ligt in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam: een gebied met zowel historische als moderne architectuur en een internationale uitstraling. Bedrijven als Patagonia, Talpa en het BIMhuis zijn hier gevestigd. Om de hoek liggen de Bagels & Beans Pakhuis de Zwijger, voor een lunch of borrel na werktijd.

De ruimte is per direct te betrekken en van alle gemakken voorzien, waaronder een inbouwkeuken met koelkast, een inductieplaat en een vaatwasser. Verder beschikt de ruimte over verwarming, mechanische ventilatie en grote ramen voor veel lichtinval. Kortom: instapklaar!

INDELING
Entree direct naar de kantoorruimte met grote ramen aan de voorzijde. De ruimte heeft een L-vorm, met rechts achterin het toilet en de inbouwkeuken.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Onlangs volledig gerenoveerd
– Inbouwkeuken inclusief koelkast, inductieplaat en vaatwasser
– Toilet
– Armaturen met LED-verlichting
– Blokverwarming
– Mechanische ventilatie
– Akoestische plafondpanelen
– Bureaus en stoelen ter overname

BESTEMMING
Kantoren, dienstverlening, detailhandel.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte ligt in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Een gebied met zowel historische als moderne architectuur en een internationale uitstraling. Bedrijven als Patagonia, Talpa en het BIMhuis zijn hier gevestigd. Om de hoek liggen bijvoorbeeld de Bagels & Beans Pakhuis de Zwijger, voor een lunch of borrel na werktijd.
De ruimte ligt op 5 minuten rijden van de ring A10, 10 minuten fietsen naar Amsterdam Centraal en heeft bus- en tramhaltes voor de deur.

PARKEREN
Openbaar betaald parkeren op straat en in de parkeergarage. Eventueel is er de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de parkeergarage, indien er een plek vrij is via de VvE.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.980,- per maand, vrij van BTW

SERVICEKOSTEN
€ 132,33 incl. BTW t.b.v. blokverwarming. Voor water en elektra dient huurder zelf contracten af te sluiten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden