Te huur in Amsterdam

Van der Helstplein 13H

1073 AR, Amsterdam 

Omschrijving

LET OP: Bezichtigingen plannen is niet meer mogelijk.

Ruime winkelruimte in de Amsterdamse Pijp!

Op het gezellige Van der Helstplein in De Pijp in Amsterdam, ligt deze karakteristieke winkelruimte met een opvallende blauwe gevel, een beschermd stadsgezicht. De ruimte is ca. 86m² en heeft een frontbreedte van 5,31 meter, met een groot etalageruit. Achterin de ruimte bevinden zich een opslagruimte, een pantry en een deur naar de tuin, die gedeeld wordt met de buren. De pantry en de cv-ketel zijn onlangs vernieuwd.

Links voorin de ruimte bevindt zich een deur naar het toilet en naar de trap naar de kelder van ca. 33m². Deze kelder wordt om niet ter beschikking gesteld.

INDELING
Begane grond
Entree direct naar de winkelruimte van ca. 86m², met links achterin een opslagruimte en rechts achterin een ruimte met pantry. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een deur naar de tuin, die gedeeld wordt met de buren.
Links voorin de ruimte bevindt zich een deur naar het toilet en naar de trap naar de kelder.

Kelder
De kelder is een rechthoekige ruimte van ca. 33m². De kelder behoort niet tot het gehuurde, maar wordt om niet ter beschikking gesteld.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede etalageruit met een frontbreedte van 5,31 meter
– Nieuwe cv-installatie
– Nieuwe pantry
– Toilet
– Ruime opslagruimte
– Gedeelde tuin
– Te openen ramen

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening, bedrijven onder categorie A van de staat van bedrijfsactiviteiten, ambachtelijke bedrijven uit de
staat van ambachtelijke bedrijfsactiviteiten.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het van der Helstplein is een karakteristiek en gezellig plein, midden in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is een wijk in Amsterdam-Zuid, populair om de vele winkels en restaurants, het Sarphatipark en natuurlijk de Albert Cuypmarkt.
Van der Helstplein 13 ligt op 2 minuten lopen van de bus- en tramhalte 2e Van der Helststraat, 6 minuten lopen naar metrohalte De Pijp en op 7 minuten rijden naar de ring A10.

PARKEREN
Openbaar betaald parkeren.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 2.150,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 2,93 incl. BTW per maand, t.b.v. glasverzekering, ontstoppen riolering en administratiekosten.
Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden