Te huur in Haarlem

Teding van Berkhoutstraat 88ZW

2032 LN, Haarlem 

Omschrijving

Ruime winkel/kantoorruimte nabij Haarlem Centrum!

Deze ruimte van ca. 100m² ligt op de begane grond van een jaren ’30 hoekpand in Haarlem-Oost, op 5 minuten fietsen van het centrum. Met grote etalageruiten aan 2 zijden, springt het pand goed in het oog. Vanbinnen is de ruimte van alle gemakken voorzien, zoals een laminaatvloer, cv-installatie, toilet en pantry. De ruimte beschikt over meerdere kantoor/behandelruimten en is geschikt voor een winkel, kantoor of salon. De bereikbaarheid is uitstekend en parkeren kan zelfs gratis voor de deur.

INDELING
De ruimte beschikt over een ontvangstruimte, keukentje en 4 aparte ruimten, bijvoorbeeld te gebruiken als kantoorruimten of behandelkamers.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Grote etalageruiten
– Cv-installatie
– Laminaatvloer
– Toilet
– Pantry
– Te openen ramen

BESTEMMING
Detailhandel, kantoor, dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit jaren ’30 hoekpand ligt in het charmante Haarlem-Oost, op 5 minuten fietsen naar het centrum en op 7 minuten fietsen naar station Haarlem. Het pand ligt in een woonwijk met een aantal winkels en restaurantjes in de buurt.
Ook met de auto is het pand goed bereikbaar, zo zit je in 5 minuten op de A9 en in 10 minuten op de A5.

PARKEREN
Gratis (!) openbaar parkeren.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.585,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden