Te koop in Edam

't Marken 5

1135 CA, Edam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte in nieuwbouwproject Baandervesting!

Deze nieuwbouw bedrijfsruimte met historische uitstraling, ligt in het prachtige Noord-Hollandse Edam. De ruimte ligt op loopafstand van bezienswaardigheden als de kaasmarkt, Fort bij Edam en het Edams museum. Ook Volendam ligt op loop-/fietsafstand. Deze ligging maakt de ruimte uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een ijssalon of koffiezaakje, maar ook een restaurant, kantoor of praktijk mogen hier gevestigd worden.

De ruimte is 101,70m² VVO en heeft een L-vorm, met grote ramen en ingangen aan 2 zijden (gelegen in een hoekpand). De ruimte wordt casco opgeleverd, voorzien van een meterkast en een afzuigkanaal met een diameter van 250mm.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Frontbreedte van 19,45 meter (verdeeld over 2 zijden), met grote glazen deuren aan beide zijden
– Grote ramen voor veel lichtinval
– Collectieve warmtepomp
– Warmte, water en elektra tot in de meterkast
– Afzuigkanaal met een diameter van 250mm

BESTEMMING
Dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, horeca uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars) en detailhandel met daaraan ondersteunende horeca.
Volgens de splitsingsakte zijn echter uitgesloten: automatiek, cafetaria, snackbar, shoarmazaak/grillroom, hotel, pension en “uitsluitend afhaalservice”, tenzij ontheffing verleend wordt door de vereniging van eigenaren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Edam, onderdeel van gemeente Edam-Volendam, heeft als oude handelsstad aan het IJsselmeer een heel eigen cultuur. Het Noord-Hollandse kaasstadje, bijna grenzend aan Purmerend en dichtbij Amsterdam, heeft slechts circa 7.000 inwoners en een sfeervolle, historische kern. Baandervesting ligt aan de rand van deze kern op een voormalig fabrieksterrein. De naam verwijst naar de hier al eeuwenlang aanwezige landschappelijke vestingwal.

In Baandervesting, waar de sfeer van het oude stadscentrum zo getrouw mogelijk wordt doorgetrokken, geniet je volop van de dorpse bedrijvigheid en de toeristische dynamiek van Edam. Doordat de wijk omsloten is door brede grachten, kun je je in Baandervesting echter ook makkelijk onttrekken aan de drukte en er genieten van de rust en de ruimte, het groen en het water.

Baandervesting ligt op loopafstand van bezienswaardigheden als de kaasmarkt, Fort bij Edam en het Edams museum. Ook Volendam ligt op loop-/fietsafstand.
De provinciale weg N247 is in 2 autominuten te bereiken, waarmee je vervolgens in een kwartiertje in Amsterdam bent. Met de bus ben je er in 30 minuten. Deze pak je vanaf busstation Edam, op 2 minuten loopafstand.

PARKEREN
Gratis openbaar parkeren voor 1,5 uur in de blauwe zone.

VRAAGPRIJS
€ 275.000,- v.o.n., excl. BTW

BIJDRAGE VVE
€ 155,46 per maand

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

OPLEVERING/AANVAARDING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden