Te huur in Zaandam

Sluispolderweg 13A 13

1505 HJ, Zaandam 

Omschrijving

Sfeervolle kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen!

Met een hoogte van bijna 3 meter en grote ramen rondom, is de Sluispolderweg 13A13 een heerlijke plek om te werken aan bureau of tekentafel. Ruimtelijk en licht, maar toch ook gezellig door details als de houten panelen en de blauwe pantry. De ruimte heeft een eigen opgang op de begane grond én 2 eigen parkeerplaatsen.

De bereikbaarheid is uitstekend: de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 6 minuten lopen en met de auto ben je bijvoorbeeld in 10 minuten rijden in Amsterdam.

INDELING
Het betreft een rechthoekige ruimte van 73,41m² VVO op de eerste verdieping, met een eigen opgang op de begane grond van 4,42m² VVO. In de kantoorruimte bevinden zich links voorin een keuken en toilet en aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een berging van 6,20m².

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Grote (te openen) ramen
– 2 Eigen parkeerplaatsen
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.1 uit de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze bedrijfsruimte ligt op bedrijventerrein Achtersluispolder in Zaandam. Op dit bedrijventerrein aan het water, zijn vele uiteenlopende bedrijven gevestigd. Het terrein is zeer gunstig gelegen bij de A10 en A8, op 10 minuten rijden van bijvoorbeeld Amsterdam. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 6 minuten lopen.

PARKEREN
Er horen 2 parkeerplaatsen bij het gehuurde.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 795,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per maand t.b.v. glasbewassing, glasverzekering, onderhoud terrein en parkeerplaatsen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden