Te huur in Amsterdam

Scannerstraat 17BG

1033 RV, Amsterdam 

Omschrijving

Te huur op het NDSM-terrein: deze nette bedrijfsruimte inclusief stellages, heftruck en 3 eigen parkeerplaatsen!

Deze ruimte is ca. 229m² groot en heeft voorin een hoogte van 3,25m en achterin een hoogte van 7,32m. Het hogere deel beschikt over een lichtstraat, die zorgt voor veel lichtinval. De ruimte is goed onderhouden en ligt op de begane grond van een bedrijfspand in het populaire NDSM gebied, in Amsterdam-Noord. Hier zijn bedrijven gevestigd als DENHAM, het hoofdkantoor van HEMA en vele andere (creatieve) bedrijven.

Tussen de afbeeldingen van deze advertentie ziet u 4 ‘artist impressions’. De kantoorruimte die op deze artist impressions ziet, is niet aanwezig, maar is eventueel te realiseren middels een tussenvloer.

INDELING
Entree is mogelijk via ofwel de voordeur ofwel de overheaddeur. De voordeur leidt naar de hal met 2 toiletten en een trap naar de 1e verdieping (welke gebruikt wordt door de eigenaar van het pand), of, via de deur aan de rechterhand, naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte heeft de vorm van een rechthoek, met voorin een hoogte van 3,25m en achterin een hoogte van 7,32m.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Elektrische overheaddeur
– Cv-installatie
– 2 Toiletten
– Mechanische ventilatie
– Krachtstroom
– 3 Eigen parkeerplaatsen voor de deur
– Stellages
– Heftruck

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte ligt in het NDSM gebied in Amsterdam-Noord. In dit gebied zijn gevestigd het hoofdkantoor van HEMA, DENHAM en vele andere (creatieve) bedrijven.
Met de pont die op loopafstand ligt, ben je in 13 minuten op Amsterdam Centraal. De bushalte ligt op 5 minuten lopen en met de auto ben je in 5 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Gratis parkeren voor de deur incl. 3 eigen parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
€ 2.150,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 375,- excl. BTW per maand t.b.v. voorschot elektra, gas en water.
Contracten met de desbetreffende nutsaanbieders liggen bij verhuurder, afrekening vindt plaats op basis van vierkante meters gehuurd oppervlak.

HUURTERMIJN
2 + 2 Jaar

AANVAARDING
Per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden