Te huur in Amsterdam

Sarphatipark 140Hs

1073 EE, Amsterdam 

Omschrijving

Wegens verhuizing van ons kantoor, bieden wij de ruimte op Sarphatipark 140 te huur aan!

Dit prachtige hoekpand met een opvallende gevel (beschermd stadsgezicht) en glas-in-lood ramen, ligt op een toplocatie in de Amsterdamse Pijp. Het pand ligt tegenover het Sarphatipark, waar je tijdens de lunch even heerlijk uit kunt waaien. Voor de vrijdagmiddagborrel kun je terecht bij Café Sarphaat aan de overkant, of loop iets verder De Pijp in, voor tal van café’s en restaurants.

De ruimte is in totaal 127,77m² VVO en is verdeeld over de begane grond en een souterrain. Aanwezig zijn o.a. toiletten, een pantry en glazen wanden voor kamerindeling. De ruimte is bijvoorbeeld geschikt als kantoor, winkel, praktijk of salon.

INDELING
De ruimte is verdeeld over 2 verdiepingen: de begane grond en het souterrain. De begane grond betreed je via de deur aan de straatkant en heeft ramen rondom. Via de entree kom je in een ontvangstruimte, welke via een trappetje naar een kantoorruimte leidt, die op een verhoging ligt. Deze ruimte wordt met glazen wanden verdeeld in 3 aparte ruimten. De gehele begane grond is 63,09m² VVO.
In het souterrain vind je een open kantoorruimte en via een trappetje naar beneden de huidige personeelsruimte met pantry en 2 toiletten. Op de bovenste laag van het souterrain bevinden zich ramen voor natuurlijke lichtinval en ventilatie. Het souterrain is 64,68m² VVO.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Hoekpand
– Opvallende gevel, beschermd stadsgezicht
– Ramen rondom met glas-in-lood
– 2 Toiletten
– Pantry
– Inbouwarmaturen
– Kamerindeling
– Inventaris eventueel ter overname
– Momenteel energielabel E, maar de cv-ketel is onlangs vernieuwd en verhuurder doet onderzoek naar meer mogelijkheden, om het energielabel naar minimaal C te krijgen.

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening, kantoor, ambachtelijk bedrijf.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand ligt aan het mooie Sarphatipark, middenin de Amsterdamse Pijp. De Pijp is een wijk in Amsterdam-Zuid, populair om de vele gezellige restaurants, winkels en natuurlijk de Albert Cuypmarkt. De bevolking van De Pijp bestaat voornamelijk uit hoogopgeleide, ongehuwde mensen tussen de 25 en 45 jaar oud. De Pijp is uitstekend bereikbaar met bijvoorbeeld de Noord-Zuidlijn (metro) of de tram.

PARKEREN
Openbaar betaald of vergund parkeren.

HUURTERMIJN
T/m 30-09-2025, daarna verlengd met telkens 5 jaar.
Langere huurtermijn eventueel mogelijk in overleg.

HUURSOM
€ 3.450,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden