Te koop in Wormerveer

Samsonweg 48

1521 RM, Wormerveer 

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte met uitzicht op groen!

In deze kantoorruimte van ruim 160m² met veel lichtinval, vind je alle rust en ruimte om jouw bedrijf te laten groeien. Het pand is van alle gemakken voorzien, zoals een cv-ketel uit 2023, een pantry, toilet en te openen ramen. De lichtinval en het uitzicht op de weilanden en de rivier De Zaan, maken het een heerlijke plek om te werken.
De bereikbaarheid is goed, het pand ligt op 7 minuten rijden van de snelweg A8 en er horen maar liefst 4 parkeerplaatsen bij het pand.

INDELING
Het pand bestaat bestaat uit 2 ruime, open ruimtes, verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. De gevel van het pand bestaat voor een groot deel uit ramen, voor een fijne lichtinval. Op de verdieping bevinden zich een pantry en toilet.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A+
– Cv-installatie, met in 2023 vernieuwde cv-ketel
– Pantry
– Toilet
– Kabelgoten
– Opbouwarmaturen

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten, perifere detailhandel, horeca van categorie 1 in de staat van horeca-activiteiten, internetverkoop met beperkte winkelfunctie, internetverkoop zonder winkelfunctie, dienstverlening, kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand ligt op bedrijventerrein Noorderveld in Wormerveer. Op dit bedrijventerrein is een grote verscheidenheid aan bedrijven gevestigd, zoals Van Wijngaarden, XXLhoreca en Bood Styling. Voor de lunch kun je bijvoorbeeld terecht bij Brasserie de Noorderster of de Subway. Het pand kijkt uit over de weilanden, wat zorgt voor een rustgevende werkplek.

Het pand is goed bereikbaar: het ligt op 7 minuten rijden van de snelweg A8 en 13 minuten naar de ring A10 om Amsterdam. Treinstation Wormerveer ligt op 13 minuten fietsafstand.

PARKEREN
Er horen 4 parkeerplaatsen bij het pand. Daarnaast is er onbetaalde openbare parkeergelegenheid.

VRAAGPRIJS
€ 225.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
€ 225,87 per maand

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden