Te koop in Zaandam

Rechte Tocht 9B

1507 BZ, Zaandam 

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte op 10 minuten rijden van Amsterdam!

Op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid in Zaandam, ligt dit goed onderhouden pand van ca. 128m², met in 2020 vernieuwde gevelpanelen en isolatie. Het pand bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een magazijn- of kantoorruimte op de verdieping. De begane grond heeft een hoogte van 2,89m en beschikt over een overheaddeur, opbouwarmaturen en een toilet. De voordeur en de ramen daaromheen zorgen voor daglicht op de begane grond.
De verdieping heeft een hoogte van 2,37m beschikt over 2 grote, te openen ramen, een systeemplafond met inbouwarmaturen en een pantry.

De werktafels en doorbouwstellingen zijn eventueel ter overname beschikbaar.

INDELING
Begane grond
Entree via de overheaddeur of de loopdeur, direct naar de ruime, rechthoekige bedrijfsruimte van 63,43m². Aan de rechterhand meteen het toilet, de meterkast en de trap naar de verdieping.

Verdieping
Ook de verdieping is een rechthoekige bedrijfsruimte, van ca. 64,41m², met aan de voorzijde 2 grote, te openen ramen en aan de rechterhand de trap, cv-ketel en pantry.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Gevelpanelen inclusief isolatie vernieuwd in 2020
– Overheaddeur
– Cv-installatie
– Te openen ramen
– Pantry
– Toilet
– Opbouw- en inbouwarmaturen met LED-verlichting
– Werktafels en doorbouwstellingen zijn eventueel ter overname beschikbaar

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten, horeca in categorie 1 en detailhandel in personenauto’s en motoren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Westerspoor-Zuid is uitstekend bereikbaar. Het terrein ligt op 8 minuten rijden naar de A8 en op 10 minuten rijden naar de ring A10 (Amsterdam). De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 4 minuten lopen, met een goede verbinding naar NS stations Zaandam en Beverwijk.

PARKEREN
Vrij parkeren op het bedrijventerrein en in de directe omgeving.

VRAAGPRIJS
€ 237.500,- k.k.

SERVICEKOSTEN
Ca. € 718,75 incl. BTW per jaar t.b.v. onderhoud gebouw en terrein en opstalverzekering.
De servicekosten worden per jaar, in januari, door de beheersvereniging gefactureerd.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden