Te huur in Amsterdam

Prinseneiland 63G

1013 LM, Amsterdam 

Omschrijving

Bijzondere ruimte te huur op het Prinseneiland!

Op het prachtige Prinseneiland in Amsterdam, hebben wij deze kantoorruime van ca. 70m² te huur (eventueel ook anders te gebruiken, zie ‘bestemming’). De ruimte bevindt zich in een Rijksmonument en beschikt nog over originele historische details, zoals de brede houten balken aan het plafond. De gewitte originele muren en de hogere plafonds, zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Het betreft een langwerpige, open ruimte, plus 2 kleinere extra ruimten, bijvoorbeeld te gebruiken als opslag, lunchruimte of extra kantoor.
Niet alleen de ruimte zelf is bijzonder, ook de locatie is fantastisch. Het Prinseneiland is een van de Westelijke Eilanden in Amsterdam Centrum. De eilanden bestaan bijna uitsluitend uit pakhuizen en vormen een rustige oase middenin de stad.

INDELING
Entree via de historische openslaande deuren naar de algemene hal, met aan het einde van de hal de entree naar de kantoorruimte. Bij binnenkomst liggen aan de linkerhand 2 ruimten van 7,56m² en 5,85m², bijvoorbeeld te gebruiken als opslag, lunchruimte of extra kantoor. De rest van de ruimte is een open, langwerpige ruimte van 52,88m², met plafonds van 2,88 en 2,96 meter hoog. Achterin de ruimte bevinden zich 2 ramen, die zorgen voor toetreding van daglicht. Verder bevindt zich aan de rechterzijde van de ruimte een toilet. De gehele ruimte is 76,96m² BVO en 68,67m² VVO.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Rijksmonument
– Onlangs gerenoveerd met behoud van originele details
– Deuropening via huistelefoon
– Prachtige ligging
– Betonnen vloer
– Toilet

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Prinseneiland is een van de Westelijke Eilanden in Amsterdam Centrum. De Westelijke Eilanden zijn aangelegd in de 17e eeuw en bestaan voornamelijk uit pakhuizen, waar in die tijd bijvoorbeeld haring, hout, graan en zout werden opgeslagen. In de 20e eeuw veranderden de pakhuizen in woon- en werkpanden en waren de eilanden vooral populair onder kunstenaars. De geschiedenis en architectuur van de eilanden, geven deze een bijzondere en fijne sfeer. Een prachtige plek om je bedrijf te vestigen!

Het Prinseneiland is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Dit pand ligt op 4 minuten lopen van bushalte Haarlemmerplein en op 5 minuten fietsen van station Amsterdam Centraal. Met de auto ben je in 10 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Openbaar betaald parkeren of met parkeervergunning (wachtlijst).

BESTEMMING
Kantoren, kantoren met baliefunctie, detailhandel, galeries, consument verzorgende dienstverlening, eventueel ondergeschikte horeca.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 2.200,- exclusief BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 27,50 excl. BTW per maand, t.b.v. warmte, elektra en schoonmaak van de algemene ruimten.
Contracten voor nutsvoorzieningen voor de gehuurde ruimte, dient huurder op eigen naam te nemen.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg, kan spoedig

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden