Te koop in Amsterdam

Pretoriusstraat 91H

1092 GD, Amsterdam 

Omschrijving

KANTOOR/WINKELRUIMTE OP EIGEN GROND!

Deze ruimte van 67,03m² VVO ligt op eigen grond (geen erfpacht) in een gezellige buurt in Amsterdam-Oost. Het pand heeft een opvallende houten gevel met een etalageruit van 4,83 meter breed. Vanbinnen is het pand eveneens charmant, maar vergt wel wat renovatie van de nieuwe eigenaar. De ruimte bestaat uit 2 kantoor/winkelruimten, een keuken/personeelsruimte en aan de achterkant een tuin van ca. 90m² op het zuidoosten.
Een heerlijke werkplek dus, waar je zowel binnen als buiten kunt werken. Voor de vrijdagmiddagborrel of lunch hoef je de buurt niet uit: zo vind je hier plekken als Bar Bukowski, The Cottage en Bar Bouche. Voor een ijsje kun je terecht bij het zeer populaire Massimo Gelato, gelegen in het buurpand.

INDELING
Entree naar de hal, met aan de linkerhand een deur naar de kantoor/winkelruimte aan de voorzijde van het pand, met een brede etalageruit van 4,83 meter. Aan het einde van de hal vind je een deur naar een tweede, kleinere kantoorruimte, met toegang tot de tuin. Links van deze ruimte bevindt zich de keuken/personeelsruimte, vanwaar je ook toegang hebt tot de tuin en tot de grotere kantoorruimte.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Geen erfpacht van toepassing
– Opvallende gevel met brede etalageruit van 4,83 meter
– Tuin van ca. 90m² op het zuidoosten
– Cv-installatie
– Toilet
– Pantry
– Douche

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening, kantoren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand ligt in een gezellige buurt in Amsterdam-Oost, waar je allerlei populaire winkels en horeca vindt, zoals Massimo Gelato, Bar Bukowski en The Cottage.
De bereikbaarheid is uitstekend: de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten lopen, treinstation Muiderpoort ligt op 5 minuten fietsen en met de auto ben je in 5 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Vergund of betaald parkeren aan de openbare weg.

VRAAGPRIJS
€ 398.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
Ca. € 900,- per jaar

ERFPACHT
Niet van toepassing.

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden