Te koop in Amsterdam

Poortland 210

1046 BD, Amsterdam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte in Amsterdam-West met eigen parkeerplaats!

Deze bedrijfsruimte van ca. 334m² VVO ligt op bedrijventerrein Sloterdijk III in Amsterdam-West, tegen het Westelijk Havengebied aan. Het pand is netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien! Het beschikt over een bedrijfsruimte met overheaddeur, meerdere kantoorruimten, 2 keukens, een pantry, 4 badkamers én een eigen parkeerplaats.

INDELING
Het pand is in totaal ca. 334m² VVO, waarvan ca. 110m² VVO op de begane grond, ca. 78m² VVO op de eerste verdieping en 145m² VVO op de tweede verdieping.
De begane grond bestaat uit een bedrijfsruimte met overheaddeur, een kantoorruimte, een keuken met kookplaat en een badkamer met douche en toilet. De eerste verdieping bestaat uit een opslagruimte (verbonden aan de bedrijfsruimte op de begane grond), kantoorruimte, pantry, toilet en een badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping vind je 7 kantoorruimten, een keuken met kookplaat en 2 badkamers met toilet en douche.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A++
– Bouwjaar 2017
– Overheaddeur
– Eigen parkeerplaats
– Betonnen vloer op de begane grond
– 5 Toiletten
– 4 Douches
– 2 Keukens met kookplaat
– 1 Pantry
– Te openen ramen

BESTEMMING
Bedrijven die vallen in categorieën 2 tot en met 4 van de Staat van Inrichtingen (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars) met daaraan ondergeschikt eventueel kantoorruimte en niet-zelfstandige horecavoorzieningen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand ligt op bedrijventerrein Sloterdijk III in Amsterdam-West, tegen het Westelijk Havengebied aan. Het pand ligt
op 3 minuten rijden van de snelweg A5 en 8 minuten rijden van de ring A10. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten lopen.

PARKEREN
Er hoort 1 parkeerplaats bij het pand, op het mandelige terrein. Daarnaast kun je hier in de buurt gratis parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 595.000,- k.k., excl. BTW

BIJDRAGE VVE
Ca. € 160,- per maand

ERFPACHT
Periode: 1 oktober 2016 t/m 30 september 2066
Financieel regime: voortdurend
Jaarcanon: € 2.139,07 voor 1 oktober 2023 t/m 30 september 2024

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden