Te koop in Amsterdam

Poortland 198

1046 BD, Amsterdam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte in Amsterdam-West met eigen parkeerplaats!

Deze bedrijfsruimte van ca. 152m² VVO ligt op bedrijventerrein Sloterdijk III in Amsterdam-West, tegen het Westelijk Havengebied aan. Het pand beschikt over energielabel A++ en is netjes afgewerkt. Momenteel is de begane grond opgedeeld in meerdere ruimten door middel van tussenwandjes. Voor de overheaddeur zit ook een wand, welke verwijderd kan worden zodat de overheaddeur weer in gebruik kan worden genomen. Verder beschikt het pand o.a. over 3 keukens met een kookplaat, 3 toiletten en 3 douches.

INDELING
Het pand is in totaal ca. 152m² VVO, waarvan ca. 53m² VVO op de begane grond, ca. 51m² VVO op de eerste verdieping en 48m² VVO op de tweede verdieping.
De begane grond bestaat uit 3 ruimten van elkaar gescheiden met tussenwandjes, een keuken, een toilet en een douche. Voor de overheaddeur zit ook een wand, welke verwijderd kan worden zodat de overheaddeur weer in gebruik kan worden genomen. De eerste en tweede verdieping bestaan tevens uit kantoorruimten en hebben elk een keuken, douche en toilet.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A++
– Bouwjaar 2017
– Eigen parkeerplaats
– Betonnen vloer op de begane grond
– 3 Toiletten
– 3 Douches
– 3 Keukens met kookplaat
– Airconditioning
– Te openen ramen
– Overheaddeur (momenteel geblokkeerd door een tussenwand)

BESTEMMING
Bedrijven die vallen in categorieën 2 tot en met 4 van de Staat van Inrichtingen (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars) met daaraan ondergeschikt eventueel kantoorruimte en niet-zelfstandige horecavoorzieningen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand ligt op bedrijventerrein Sloterdijk III in Amsterdam-West, tegen het Westelijk Havengebied aan. Het pand ligt
op 3 minuten rijden van de snelweg A5 en 8 minuten rijden van de ring A10. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten lopen.

PARKEREN
Er hoort 1 parkeerplaats bij het pand, op het mandelige terrein. Daarnaast kun je hier in de buurt gratis parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 379.000,- k.k., excl. BTW

BIJDRAGE VVE
Ca. € 105,- per maand

ERFPACHT
Periode: 1 oktober 2016 t/m 30 september 2066
Financieel regime: voortdurend
Jaarcanon: € 1.529,42 voor 1 oktober 2023 t/m 30 september 2024

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden