Te huur in Badhoevedorp

Pa Verkuijllaan 9

1171 EA, Badhoevedorp 

Omschrijving

Ruime winkelruimte in het mooie Badhoevedorp!

Deze winkelruimte aan de Pa Verkuijllaan in Badhoevedorp, is nog geheel naar eigen wens in te delen. Het betreft een open, langwerpige ruimte met achterin nog een aparte kamer, bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of opslag.
Aan de voorkant bevindt zich een etalageruimte met een frontbreedte van 3,18 meter, met genoeg ruimte voor bijvoorbeeld etalagepoppen of meubels. De ruimte beschikt verder over een cv-installatie met radiatoren, 3 toiletten, een urinoir en wastafels.

De ruimte ligt aan een brede, groene laan met voornamelijk woningen. Direct naast deze ruimte bevinden zich echter een ijssalon, pizzeria en een schoonheidssalon. Achter de Pa Verkuijllaan liggen de Sloterweg en het Lorentzplein, met een grote verscheidenheid aan winkels en horeca.

INDELING
Aan de voorkant van het pand bevindt zich de etalage aan de Pa Verkuijllaan, met naast de etalage de entreedeur.
De ruimte begint met een breedte van 3,18 meter en wordt vervolgens 7,08 meter breed. Het betreft een zeer ruime, langwerpige winkelruimte van in totaal 167,90m² VVO (en 176,92 BVO).
Links voorin de ruimte bevindt zich een toilet en ook rechts achterin de ruimte bevinden zich 2 toiletten en een urinoir. Links achterin de ruimte bevindt zich een aparte ruimte, bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor, van 10,70m² VVO. In deze kantoorruimte bevindt zich de meterkast en een achterdeur naar buiten. Rechts van de kantoorruimte, aan de achterzijde van het pand, bevinden zich nog 2 ramen.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Casco ruimte, geheel naar eigen wens in te delen
– Kantoor/opslagruimte aanwezig
– 3 Toiletten en 1 urinoir
– Cv-installatie
– Rolluik
– Parkeren in de blauwe zone

BESTEMMING
Detailhandel of dienstverlening, met eventueel ondergeschikte horeca. Ook een eventuele kantoorfunctie moet ondergeschikt zijn aan de hoofdfunctie.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Badhoevedorp ligt tegen Amsterdam aan, tussen het Amsterdamse Bos, Schiphol en Amsterdam Nieuw-West in. Het is een groene omgeving met ca. 14.500 inwoners. De meeste inwoners zijn hoogopgeleide, ongehuwde mensen tussen de 45 en 65 jaar oud, gevolgd door de categorie 25 tot 45 jaar oud.
Deze ruimte ligt aan de Pa Verkuijllaan: een brede, groene laan met voornamelijk woningen. Direct naast deze ruimte bevinden zich echter een ijssalon, pizzeria en een schoonheidssalon. Achter de Pa Verkuijllaan liggen de Sloterweg en het Lorentzplein, met een grote verscheidenheid aan winkels en horeca.

Het pand is goed bereikbaar: er liggen meerdere bushaltes rondom het pand in 2 minuten rijden bevind je je op de snelweg A9 of A4 en in 10 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Gratis parkeren in de blauwe zone.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.750,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg, zo snel mogelijk.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden