Te koop in Amsterdam

Ottho Heldringstraat 25H

1066 XT, Amsterdam 

Omschrijving

Nette ruimte van in totaal ca. 77m² in de wijk Nieuw Sloten, bestaande uit ca. 54m² bedrijfsruimte en ca. 22m² kantoorruimte. Bij het pand hoort 1 eigen parkeerplaats. Het betreft dus 2 appartementsrechten: 1 voor de ruimte en 1 voor de parkeerplaats.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 3.50m en beschikt over een overheaddeur, betonnen vloer en radiatoren. Deze ruimte is verbonden met de kantoorruimte, welke is voorzien van o.a. een pantry, toilet en systeemplafond met inbouwarmaturen. Door het grote raam en de glazen deur, beschikt de ruimte over veel lichtinval.

In de nabije omgeving vind je een divers aanbod aan bedrijven zoals een rijschool, reisbureau en patisserie. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
Entree direct naar de kantoorruimte van ca. 22m². Links om het hoekje bevinden zich de meterkast en de pantry. Rechts achterin de ruimte bevindt zich het toilet. Vanuit het kantoor loopt het pand door in de bedrijfsruimte van ca. 54m², met aan de achterkant van het pand de overheaddeur.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Overheaddeur
– Pantry
– Toilet
– Mechanische ventilatie
– Stadsverwarming
– Systeemplafond met inbouwarmaturen

BESTEMMING
Zakelijke of maatschappelijke dienstverlening en bedrijven in categorie A uit de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars). Geen detailhandel of horeca.

KADASTRALE GEGEVENS
Het betreft 2 verschillende appartementsrechten, namelijk:
Bedrijfsruimte: Gemeente Sloten, sectie E, nummer 8434 A507
Parkeerplaats: Gemeente Sloten, sectie E, nummer 8434 A269

ERFPACHT
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam.
Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartementsrecht aan de gemeente dient te betalen, bedraagt voor de periode 16 december 2022 t/m 15 december 2023 € 985,36 per jaar.
Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing en de canon wordt jaarlijks geïndexeerd.
Het huidige tijdvak loopt tot 15 december 2058.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Uitvalswegen A4 en A10 liggen op 5 minuten rijden. Het openbaar vervoer met een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, ligt op loopafstand.

PARKEREN
Bij het pand hoort een eigen parkeerplaats. Verder is er voor de deur voldoende (betaalde) parkeergelegenheid en kan er een parkeervergunning aangevraagd worden.

BIJDRAGE VVE
T.b.v. bedrijfsruimte: ca. € 135,- excl. BTW per maand
T.b.v. parkeerplaats: ca. € 46,- excl. BTW per maand

VRAAGPRIJS
€ 299.000 K.K.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden